accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 10 травня 2023 13:37

Очолив лікарню в окупованій Кремінній

За процесуального керівництва прокурорів Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру мешканцю м.Рубіжне у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Слідством встановлено, що до захоплення території Луганської області мешканець міста Рубіжне працював в комунальному некомерційному підприємстві «Рубіжанська центральна міська лікарня» на посаді лікар-хірург.

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України, чоловік у січні 2023 року став так званим «головним лікарем Кремінської центральної районної багатопрофільної лікарні лнр», яка є складовою частиною виконавчого органу окупаційної влади так званого «министерства охраны здоровья лнр».

На займаній посаді він організовує роботу медичного закладу за законодавством країни агресора та всіляко підтримує збройну агресію рф проти України.

За протиправні дії підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права до 15 років обіймати посади чи займатися певною діяльністю з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Read 101 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG