accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 08 травня 2023 08:07

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 2023

Шановні земляки!

Цими днями Україна відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також спільно з країнами Європейського Союзу - День Європи.

Головним посилом цьогорічного відзначення в нашій державі цих пам’ятних дат є демонстрація об’єднання країнами-партнерами зусиль задля відновлення миру через перемогу над державою-агресором – російською федерацією, та подолання тероризму, піднесеного москвою до рівня державної ідеології. Також спільне вшанування знакових історичних подій є важливим чинником підтвердження європейської ідентичності Українського народу і незламності нашого європейського курсу.

Вже другий рік поспіль річниця перемоги над нацизмом відзначається в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За цей час кремлівський режим повною мірою проявив свою злочинну сутність, намагаючись завдати Українському народові максимальної шкоди, знищуючи нашу цивільну інфраструктуру, вчиняючи терор проти мирних людей, у насильницький спосіб переміщуючи наших дітей на територію росії, фактично здійснюючи злочин геноциду, що визнала у своїй резолюції Парламентська асамблея Ради Європи та закликала Міжнародний кримінальний суд розглянути можливість кримінального переслідування за цей злочин.

На означення злочинної політики тоталітарної московської кліки сформувався співзвучний термін «рашизм» - сучасний нацизм, проти якого нині так само бореться цивілізований світ, як і проти нацизму в минулому. А Україна сьогодні є форпостом у цій боротьбі, флагманом «антипутінської коаліції», разом з тим ми сплачуємо невимовно високу ціну за майбутню спільну перемогу людяності над антигуманним кремлівським режимом.

І чим швидше спільними зусиллями цивілізованого світу буде досягнута наша перемога, тим меншою буде кількість жертв цієї віроломної війни. Внесок України в перемогу світової цивілізації над московською дегенерацією та досягнені результати вже перевищили всі розрахунки і сподівання як ворога, так і наших партнерів. Світ захоплюється нацією неймовірно сміливих людей – українців!

Сьогодні, віддаючи найглибшу шану тим, хто сімдесят вісім років тому захистив Україну і весь світ від гітлерівської навали, від усього серця висловлюємо слова подяки і підтримки нашим Героям-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет України від путінського фашизму.

Ми боремось за мир на рідній землі. Ми боремось за мирне та безпечне життя всього вільного світу. За нами правда! З нами Бог! Ми переможемо!
Пам'ятаємо – перемагаємо!

Честь і слава вам, живим! Вічна пам’ять полеглим!
Слава Україні!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 114 times
Kremins'ka TG