accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 21 березня 2023 10:55

Брала участь в організації псевдореферендуму за приєднання до рф - підозрюється колаборантка з Кремінщини

За процесуального керівництва прокурорів Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру мешканці м. Кремінна у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційній діяльності (ч. 2 ст. 110, ч. 5 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, місцева мешканка допомагала окупаційній владі так званої «лнр» у проведенні нелегітимного референдуму на тимчасово окупованій території громади щодо входження до складу рф.

У період часу з 23 по 27 вересня 2022 року фігурантка стала так званим «членом дільничної виборчої комісії м. Кремінна».

Підозрювана особисто складала списки виборців, видавала так звані «бюлетені» для голосування, вела їх підрахунок та складала протоколи голосування.

Фігурантці загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права до 15 років обіймати певні посади або займатися певною діяльністю та з можливою конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ України в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури

Read 94 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG