accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 20 березня 2023 10:37

Присягнув на вірність так званій «лнр» - судитимуть колаборанта

Прокурори Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно колаборанта (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, в травні 2022 року 36-річний мешканець Луганщини розпочав свою «службу» у незаконному правоохоронному органі – так званій «прокуратурі Кремінського району лнр». Фігурант обійняв посаду так званого «прокурора».
Наразі він забезпечує роботу фейкового правоохоронного органу, сприяє легалізації «законодавства лнр» та насадженню окупаційного режиму держави-агресора.

Наразі громадянин перебуває у розшуку, останньому обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За протиправні дії йому загрожує до 15 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років та з можливою конфіскацією майна.

Справа розглядатиметься у Межівському районному суді Дніпропетровської області.
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснювали слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Кремінського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури

Read 103 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG