accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 10 березня 2023 16:57

Проєкт розпорядження щодо Програми забезпечення житлом ВПО Кремінської міської ТГ на 2023-2027 роки

Оприлюднення проекту розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації «Про затвердження Програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб Кремінської міської територіальної громади на 2023-2027 роки».

Кремінська міська військова адміністрація доводить до відома внутрішньо переміщених осіб Кремінської міської територіальної громади Луганської області проект розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації «Про затвердження Програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб Кремінської міської територіальної громади на 2023-2027 роки».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі на електрону адресу військової адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..


ПРОЕКТ

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

__ ________ 2023 року

Кремінна

№01-08/____

Про затвердження Програми забезпечення житлом
внутрішньо переміщених осіб Кремінської міської
територіальної громади на 2023-2027 роки

 

Керуючись п. 1 Постановою Верховної Ради України від 01.07.2022 № 2333-ІХ «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.ст. 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.ст. 5, 18 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» та на підставі розпорядження начальника Кремінської міської військової адміністрації від 03.04.2022 №01-01/01 «Про набуття повноважень»
зобов’язую:

  1. Затвердити Програму забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб Кремінської міської територіальної громади на 2023-2027 роки (далі – Програма), що додається.
  2. Співвиконавцям Програми, визначеними в додатку до Програми, забезпечити виконання заходів Програми та інформувати відділ економіки, торгівлі та регуляторної політики про хід та результати виконання заходів Програми щоквартально до 15 числа місяця, наступного за звітним періодом.
  3. Відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, екології та благоустрою:

3.1. забезпечити реалізацію Програми в межах бюджетних призначень, встановлених показниками бюджету на відповідний рік;
3.2. подавати звіти до фінансового відділу квартальні та річні звіти до 20 числа другого місяця, що настає за звітним періодом.

  1. Фінансовому відділу при формуванні бюджетів наа2023-2027 роки враховувати, в межах можливості дохідної частини міського бюджету, потребу у видатках на здійснення заходів з реалізації Програми.
  2. Відділу економіки, торгівлі та регуляторної політики, загальному відділу забезпечити оприлюднення даного розпорядження у встановленому законом порядку та розміщення інформації про хід виконання заходів Програми на офіційному сайті Кремінської міської військової адміністрації.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 125 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG