accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 21 листопада 2022 08:07

День Гідності та Свободи 2022

Шановні земляки!

Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України на знак вшанування громадянської мужності та патріотизму співвітчизників, які стали на захист прав людини та європейського майбутнього нашої держави.

Цей день є символом двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. А цьогоріч в Україні він проходить під гаслом: «Вистояли на Майдані – переможемо у війні».

У 2004 році українці вперше рішуче протистояли обману та корупції, впевнено продемонстрували, що прагнуть жити в самостійній демократичній державі.
А у 2013-2014 роках хід історії змінився докорінно. З того часу і по сьогодні ми, згуртувавшись, виборюємо цілісність та незалежність України. Останні 9 місяців всі разом протистоїмо російському окупанту - звільняємо наші землі, волонтеримо, донатимо для ЗСУ.

На жаль, у цій боротьбі українці платять велику ціну. Тому сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв, які віддали свої життя за нашу свободу.

Низький уклін кожному, хто нині зі зброєю в руках боронить нашу державу від підступного ворога! Дякумо за патріотизм! Бажаємо мирного неба над українською землею!

Будемо гідними слави Героїв!
Переможемо!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 149 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG