accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 16 серпня 2022 15:39

Кремінський ЦНАП продовжує працювати

Виїхавши з Кремінної, центр надання адміністративних послуг Кремінської міської військової адміністрації продовжив свою роботу у Рівному (вул. Фабрична, 20). Наразі людям надаються адміністративні послуги щодо отримання довідок про реєстрацію місця проживання та складу сім’ї, консультації з питань започаткування та припинення підприємницької діяльності, отримання ІD-карток, закордонних паспортів, водійських посвідчень, довідок про несудимість тощо. Також Центр надання адміністративних послуг веде облік внутрішньо переміщених осіб з числа мешканців Кремінської громади по всіх областях України, приймає заявки від ВПО на отримання гуманітарної допомоги, узагальнює інформацію про пошкоджене майно мешканців громади, про потреби у тимчасовому житлі (шляхом оброблення відповідних гугл-форм) тощо.

За останній місяць ЦНАПом було видано понад 60 довідок про реєстрацію місця проживання та довідок про склад сім’ї, виявлено потреби з гуманітарної допомоги у понад 3000 ВПО з Кремінської громади; надано понад 2000 консультацій (за телефоном та через письмові звернення).

Для налагодження зворотного зв’язку з суб’єктами звернення впроваджено гарячу лінію ЦНАПу, яка працює щодня з 9:00 до 17:00, окрім суботи та неділі, за телефоном: +380958207124.

ВПО з Луганської області, що тимчасово мешкають у м. Рівне та Рівненській області, можуть звернутися до адміністратора ЦНАПу особисто за адресою: м.Рівне, вул. Фабрична, 20.

Також нагадуємо, що для отримання гуманітарної допомоги вам необхідно заповнити гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/shR8eV4aDdPpMLTy5.

А за цими посиланнями надається інформація щодо пошкодженого майна мешканців громади https://forms.gle/muedZjhpgNFo9u3n6 та щодо потреб у тимчасовому житлі https://forms.gle/gNWi1KNDMYBpJCHk6.

Read 834 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG