accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 червня 2022 08:09

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні 2022

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. У цей день почалася Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, який трагічною сторінкою увійшов у життя українського народу. Німецько-радянська війна завдала країні страшних та непоправних втрат, торкнувшись долі кожного українця, забравши мільйони життів.

Щороку у Кремінній, з нагоди пам’ятної дати, відбувалися тематичні заходи: мітинги з покладанням квітів до Вічного вогню, зустрічі з ветеранами війни у бібліотеці та музеї, виховні уроки у навчальних закладах громади. Ми ніколи не забували і не забудемо про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників.

З того трагічного дня минув 81 рік. Сьогодні триває злочинна війна росії проти України. На жаль, ми знову втрачаємо своїх синів та дочок, які з честю захищають незалежність і суверенітет нашої держави. Російські війська руйнують наші міста і села, від рук агресора гинуть наші воїни, мирні люди, діти. Але ми вже давно навчилися любити і цінувати мир, тому будемо захищати свою землю!

Тож сьогодні схилимо голови у хвилині мовчання мільйонам жертв війни різних часів. Пам’ятаємо тих, хто боровся і бореться за незалежність нашої держави!

Щиро дякуємо мужнім оборонцям рідної землі. Стійкості всім нам і якнайшвидшої Перемоги!

З повагою, Кремінська міська військова адміністрація

Read 447 times
Kremins'ka TG