accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 червня 2022 08:07

На початку літа в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре, світле, прекрасне свято – День захисту дітей!

Кожного року 1 червня у Кремінській громаді традиційно організовувалися веселі дитячі заходи – з різноманітними іграми та забавами, активностями та конкурсами, були концерти, атракціони, солодощі, море задоволення та яскравих емоцій.

На жаль, цьогоріч у дитинство наших дітлахів безжально увірвалася війна. Вона забрала у них не тільки веселощі, а й дитсадки та школи, забрала дім, батьків, а в декого, навіть, життя…

Тисячі матерів, рятуючи своїх дітей, були вимушені виїхати у більш безпечні місця. Тож сьогодні ми зичимо всім батькам терпіння, щоб були сили оберігати дітей від усього погано, щоб були можливості зробити їхнє дитинство максимально щасливим і безтурботним навіть зараз.

Наші діти – це янголи, це диво, це життя, вони - майбутнє нашої держави! Ми не маємо права залишати їм війни, вони повинні жити в мирному світі. Тому всім нам бажаємо якомога скорішої перемоги! Щоб наші діти нарешті спокійно жили, навчалися і займалися улюбленими справами.

А винуватцям свята, всім хлопчикам та дівчаткам, від щирого серця бажаємо щасливих посмішок, міцного здоров’я та здійснення найзаповітніших мрій! Нехай небо над головою буде чистим, без хмаринок, а кожен новий день – добрим, цікавим та яскравим!

До слова, Кремінська міська військова адміністрація також робить все можливе та неможливе для наших дітей. Тому було прийнято рішення підтримати обдарованих і талановитих дітлахів та придбати для них путівки в дитячі літні табори, аби найменші мешканці нашої громади мали змогу оздоровитися у наймальовничіших куточках України.

Зі святом!

Начальник Кремінської міської військової адміністрації
Олександр ДУНЕЦЬ

Read 389 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG