accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 31 травня 2022 21:07

Відновлення через спорт: в Україні стартував новий проєкт психологічної підтримки для дітей та молоді

Відновлення через спорт – новий напрямок спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ - "ПОРУЧ", який має на меті забезпечити психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни. "ПОРУЧ" передбачає роботу груп психологічної підтримки, арт-терапію, майстер-класи, розвиток здорового харчування та спортивні заняття.

Спортивні заняття для дітей в рамках проєкту «ПОРУЧ» будуть впроваджуватися у восьми областях України: Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській.

Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

Починаючи з червня батьки зможуть приводити своїх дітей на спортивні майданчики, де з малечею і молоддю в ігровій формі паралельно працюватимуть психологи, вчителі фізичної культури та медичні волонтери.

Спортивні майданчики будуть розділені на зони, де почергово діти займатимуться з психологом, потім гратимуть у рухливі ігри з футбольним м’ячем, а на завершення медичні волонтери розкажуть та продемонструють, що робити у випадку травм. Загалом такий формат роботи сприятиме психологічному відновленню після пережитого травматичного досвіду та подоланню страхів.

Цільова аудиторія: діти обох статей, від 6 до 16 років.

Шановні батьки! Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина стала учасником проєкту, звертайтесь за телефонами адміністраторів, які організовують ці заняття по областях (контакти додані у файлі).

Loading...

Read 342 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG