accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 27 травня 2022 12:57

Кремінська громада продовжує роботу, спрямовану на допомогу та підтримку кремінян, які були вимушені тимчасово виїхати з дому

Так, станом на 27 травня 2022 року, підготовлено проєктні заявки громадської організації «Кремінська бізнес-асоціація» - «Інтеграція ВПО з Кремінської громади на територіях тимчасового проживання» (на суму 289,0 тис.грн.), та громадської організації «Освітня лабораторія сприяння протидії біозагрозам» - «Підтримка ВПО з Луганської області на Дніпропетровщині» (на суму 486,0 тис.грн.), в рамках конкурсного відбору Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Також підтримано заявку на участь у Грантовій гуманітарній програмі «Гуманітарна солідарність», яка реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. Напрям - закупівля товарів гуманітарного призначення (дрібне побутове приладдя, постільна білизна, ковдри тощо) на суму 294,5 тис.грн. Уже розпочалася робота над реалізацією заходів цього проєкту.

Наразі тривають такі конкурсні відбори:

  • конкурс грантів «Консолідуємося заради перемоги України» Інституту економічних досліджень та політичних консультацій в рамках програми «Громадськість за демократизацію», яка фінансується Європейським Союзом, щодо надання допомоги і підтримки ОГС, волонтерам та ініціативним групам. Максимальний розмір гранту – 240,0 тис.грн. (підтримка ГО, волонтерських центрів. Не фінансуватимуться витрати на закупівлю гуманітарної допомоги).
  • конкурс грантів «Shelter Ukraine» - благодійна підтримка ГО та БО, які допомагають ВПО за ініціативи «Shelter Ukraine», що впроваджується організаціями SILab Ukraine, Тепле Місто/Teple Misto та VPLYV, Valores Foundation, у співпраці з Razom For Ukraine (підтримка соціальних ініціатив, які вирішують гуманітарні проблеми цивільного населення в умовах війни.

Максимальний розмір гранту – 200,0 тис.грн.) Отримані кошти можуть бути витрачені виключно для підтримки цивільного населення України, зокрема:

  • облаштування центрів перебування для внутрішньо переміщених осіб;
  • забезпечення продуктами харчування, медикаментами, товарами першої необхідності, засобами гігієни представників різних уразливих груп населення, що постраждали внаслідок військових дій;
  • організація евакуації цивільного населення.

Робота в цьому напрямку триває.

Read 377 times
Kremins'ka TG