accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 28 квітня 2022 19:39

Кремінською МВА в м.Рівному спільно з громадськістю створено волонтерський центр «Єднання заради Перемоги»

Кремінською міською військовою адміністрацією в місті Рівному спільно з громадськістю створено волонтерський центр «Єднання заради Перемоги», діяльність якого спрямована на допомогу внутрішньо переміщеним особам Луганської області. Визначено регіональних координаторів в різних куточках України, з переліком яких можна ознайомитись в Телеграм-каналі «Координатори Кремінщини». Центр співпрацює з громадськими організаціями та міжнародними організаціями в напрямку надання допомоги продуктами харчування, засобами гігієни, предметами побутового вжитку тощо.

Так, 25-27 квітня спільними зусиллями заступника начальника військової адміністрації Наталі Макогон та волонтера Данської Ради у справах біженців (DRC) Ізуіти Олександри були відвідані населені пункти м. Березне, м. Рівне, смт. Клевань, смт. Заря, смт. Степань та м. Умань (Черкаської обл.), де компактно проживають багато вимушених переселенців з Луганської області. Було роздано 245 продуктових наборів та дрібну побутову техніку (фени, праски, чайники).

Фінансова підтримка надається Данською радою у справах біженців (DRC) ФОП Ізуіті О.О., і спрямована на підтримку діяльності цього ФОП Ізуіті О.О. із задоволення невідкладних та термінових потреб в Україні. Зміст цієї публікації є винятковою відповідальністю авторів та не обов’язково відображає позицію DRC.

Read 337 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG