accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 21 лютого 2022 16:27

Щодо територіальної оборони нашої громади

Шановні мешканці громади, на тлі останніх подій Кремінська міська рада надає роз’яснення щодо територіальної оборони нашої громади.

Законом України «Про основи національного спротиву» чітко визначено вертикаль Сил територіальної оборони, а саме організація та виконання завдань територіальної оборони належить виключно Силам територіальної оборони як складової Збройних Сил України, а безпосереднє керівництво територіальною обороною здійснюється Головнокомандувачем ЗСУ через Командувача Сил територіальної оборони ЗСУ.

Етапи і порядок створення та розвитку Сил територіальної оборони ЗСУ визначається Головнокомандувачем ЗСУ. Армія формує структуру сил територіальної оборони, готує відповідні плани, ставить завдання, призначає командирів, надає зброю. Місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування беруть участь, а не створюють самостійно штаби територіальної оборони.

Так на минулому тижні рішенням виконкому Кремінської міської ради було визначено дільницю оповіщення та заходи з організації взаємодії служб громади на випадок оголошення військового стану та на особливий період.

У разі виникнення питань стосовно вищевикладеного відділ з військового обліку, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Кремінської міської ради надасть роз'яснення у межах своєї компетенції за тел. (06454) 3-15-82.

Read 350 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG