accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 жовтня 2021 16:33

Візит представників Мінрегіону, ПРООН та ЄІБ

Сьогодні Кремінський міський голова Володимир Струк разом зі своєю командою приймали поважних гостей, представників Мінрегіону, ПРООН та ЄІБ. Приводом для цієї представницької зустрічі стали ряд проектів, які подала Кремінська громада до Європейського інвестиційного банку з метою їх підтримки і кредитування.

Володимир Олексійович презентував шість програм розвитку громади, серед яких розширення Центру надання адміністративних послуг через капітальний ремонт приміщення колишнього дитсадку «Івушка»; відбудова трьох будівель на території колишнього санаторію «Озерний» і благоустрій його території; реконструкція старих артезіанських свердловин, монтування труб до Рубіжанського водозабору та реконструкція розвідних мереж по нашому місту; будівництво очисних споруд у місті Кремінна.

Міський голова запевнив партнерів, що в реалізації цих проектів міська рада готова брати участь на принципах співфінансування.

Підсумовуючи почуте і побачене у Кремінній, представники Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Рой Дрейкотт та Ігор Кістеньов-Кавказький зазначили:

- Те, що ви пропонуєте - це чудовий приклад комплексного підходу до вирішення соціальних проблем: це і житло, і оздоровлення, і робочі місця, і вода, і екологія. Ви можете стати прикладом того, як маленьке місто виростає у спроможну, перспективну і привабливу територію. Наша команда буде підтримувати і захищати ваші проекти. Звичайно, для цього треба мати ще й власні кошти. Але ми бачимо, що ваш пан мер готовий брати участь у співфінансуванні. Отже, він знає, що таке залучити кошти у громаду і вміє ці кошти заробляти сам. То ж, ми вам допоможемо підготувати проекти і перемога буде за вами!

Read 393 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG