accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 27 вересня 2021 09:45

Всесвітній день туризму 2021

Шановні мешканці Кремінської територіальної громади!

Вітаю вас із Всесвітнім днем туризму! Наша громада має всі умови для розвитку туризму. Кремінські ліси відрізняються значним багатством, своєрідністю ландшафтів та природних екосистем, які концентрують в собі величезне біологічне різноманіття. Кінні, піші, велосипедні прогулянки, сплави на байдарках, пізнавальний та спортивний туризм. Поблизу міста Кремінна знаходяться джерела мінеральних вод, які за своїм хімічним складом і вмістом радону є мінеральними та лікувальними.

Однією із сильних сторін Кремінщини є вдале розташування; багата історична, релігійна та архітектурна спадщина; наявність спортивної інфраструктури та рекреаційної бази, а підтримка історико-культурних традицій дозволяє організовувати різноманітні фестивалі, свята та тематичні заходи. Отже можливості громади створюють усі передумови для різноманітного відпочинку.

Я бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, успішного втілення в життя всіх планів та задумів! Запрошую відвідати кремінські ліси, спробувати туристичні маршрути і відчути себе туристом нашої громади!

З повагою, Кремінський міський голова Володимир Струк

Read 404 times
Kremins'ka TG