Print this page
Вівторок, 02 березня 2021 14:26

5/37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» (пров. Зарічний)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» лютого 2021 року

Кремінна

№5/37

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП»
(пров. Зарічний)

 

Розглянувши клопотання дирекції КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в постійне користування та наданий проект землеустрою, розроблений відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 29.01.2020 року № 54/17, враховуючи позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та управління інвестиційного розвитку, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Кремінської районної державної адміністрації, керуючись ст. 12, 42, 83, 92, 95, 96, 123, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту, розташованого в кінці пров. Зарічний, м. Кремінна, з подальшою передачею її в постійне користування.
  2. Провести державну реєстрацію за Кремінською Територіальною громадою в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель громадської забудови, розташовану в кінці пров. Зарічний, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:02:275:0044, площею 2,0000 га.
  3. Передати Комунальній установі «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Центральна, 3, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель громадської забудови у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:02:275:0044, площею 2,0000 га, розташовану в кінці пров. Зарічний, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.
  4. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  5. Відділу із земельних питаньапарату міської радивнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 289 times