Print this page
Вівторок, 02 березня 2021 14:02

5/27 Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 26 » лютого 2021 року

Кремінна

№5/27

Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам

 

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу міською радою на відведення земельних ділянок із земель комунальної власності, враховуючи пропозицію комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності наступним громадянам:

1.1. --, яка зареєстрована за адресою:--, на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови розташовану в районі вулиць Промислова та Кулєнкова, м. Кремінна, площею до 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність;

1.2. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови розташовану в районі вулиць Промислова та Кулєнкова, м. Кремінна, площею до 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність;

1.3. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови розташовану в районі вулиць Промислова та Кулєнкова, м. Кремінна, площею до 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.

1.4. --, яка зареєстрована за адресою: --, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення, яка розташована в контурі 772 с. Новокраснянка, площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.

1.5. --, яка зареєстрована за адресою: --, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення, яка розташована в контурі 772 с. Новокраснянка, площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.

1.6. --, яка зареєстрована за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, яка розташована в районі садиби №91 по вул. Шахтарська селища Стара Краснянка, приблизною площею 0,4000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.

1.7. --, яка зареєстрована за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Пушкіна, район садиби 38, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,1200 га (в межах фактичного користування земельною ділянкою) для ведення садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність.

1.8. --, який зареєстрований за адресою: --, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення, яка розташована в районі садиби №55 по вул. Пєрвомайська, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для ведення городництва з послідуючою передачею її в оренду.

Громадянину -- замовити Агрохімічний паспорт земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

  1. Громадянам оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  2. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 263 times