Print this page
Понеділок, 08 лютого 2021 11:20

4/24 Про впорядкування діяльності юридичної особи

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЧЕТВЕРТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«05» лютого 2021 року

Кремінна

№ 4/24

Про впорядкування діяльності юридичної особи

 

Відповідно до статей 26 та 60, пункту 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі рішення Сєвєродонецької районної ради «Про передачу комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» до комунальної власності Кремінської міської територіальної громади Луганської області (в особі Кремінської міської ради Луганської області) та вихід зі складу Засновника» від 26.01.2021 року №19, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Ввійти до складу засновників комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс», код ЄДР 13375776.
  2. Прийняти комунальне підприємство «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» (код ЄДР 13375776) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста Кремінського району в комунальну власність Кремінської міської територіальної громади Луганської області, включаючи все майно, що обліковується на балансі зазначеного підприємства згідно матеріалів інвентаризації.
  3. Затвердити Статут комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» в новій редакції, що додається.
  4. Підтвердити повноваження директора комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» (код ЄДР 13375776) Матвєєвої Вікторії Станіславівни.
  5. Директору комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» (код ЄДР 13375776) забезпечити:

5.1. подання документів для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» (код ЄДР 13375776).

5.2. виконання усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею майна, майнових прав та внесенням змін до відомостей про об’єкти комунальної власності згідно з цим рішенням відповідно до чинного законодавства України.

  1. Уповноважити голову Кремінської міської ради своїм розпорядженням затвердити кількісний та персональний склад комісії з приймання-передачі майна із спільної власності територіальних громад міст, селищ, сіл Сєвєродонецького району у комунальну власність Кремінської територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                            Володимир СТРУК

Read 310 times