Print this page
Четвер, 21 січня 2021 11:41

3/64 Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (пров.Дружби)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТЯ
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«15» січня 2021 року

Кремінна

№3/64

Про відмову в наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці --
(пров. Дружби, район буд. 7)

 

Розглянувши заяву громадянки -- про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу вільної від забудови в дворовій території багатоквартирного житлового будинку, враховуючи те, що створене ОСББ житлового багатоквартирного будинку по пров. Дружби, 7, м. Кремінна, не оформило право користування земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку та висновки постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст.ст. 12, 42, 83 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Відмовити в наданні дозволу громадянці --, яка зареєстрована за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вільної від забудови із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, район будинку 7, м. Кремінна, площею 0,0030 га для будівництва індивідуального гаражу з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 296 times