Print this page
Понеділок, 05 жовтня 2020 16:23

64 сесія. Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ
ЧЕТВЕРТА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 30 вересня 2020 року

Кремінна

№ 64 / 3

Про затвердження Правил розміщення
зовнішньої реклами на території
Кремінської територіальної громади

 

З метою регулювання відносини, що виникають у зв'язку з розміщенням зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади, та визначення порядку надання дозволів на розміщення такої реклами, керуючись Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади згідно з додатком 1.
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 04.05.2011 № 9/5 «Про затвердження зовнішньої реклами на території міста Кремінна».
  3. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                    Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 478 times