Print this page
Понеділок, 06 квітня 2020 11:15

57 сесія. Про затвердження Програми запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Кремінської міськради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТ СЬОМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«01» квітня 2020 року

Кремінна

№ 57/1

Про затвердження Програми запобігання
виникненню та поширенню, локалізацію
та ліквідацію спалахів, епідемій та
пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19)
на території Кремінської міської ради

 

Враховуючи світову пандемію, з метою запобігання виникненню та поширенню на території Кремінської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, керуючись статтею 91 Бюджетного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити міську програму запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Кремінської міської ради, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі -Програма), згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Передбачити в бюджеті міста Кремінна кошти на заходи, передбачені Програмою, в розмірі 800 000,00 (вісімсот тисяч ) гривень.
  3. Надати право міському голові, за попереднім погодженням з постійною комісією міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів здійснювати протягом 2020 року в межах загального обсягу бюджетних призначень зміни до Програми з подальшим затвердженням внесених змін міською радою у встановленому порядку.
  4. Внести зміни до рішення міської ради від 30 січня 2019 року №42/15 «Про затвердження Порядку використання коштів матеріального резерву» зі змінами (далі – рішення):
    4.1. Викласти Заходи з реалізації Порядку в новій редакції, згідно з додатком 2 до цього рішення.
    4.2. Викласти Номенклатуру норм та обсягів накопичення матеріально-технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки, згідно з додатком 3 до цього рішення.
    4.3. Викласти Фінансування заходів із забезпечення виконання порядку, згідно з додатком 4 до цього рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та штаб по організації заходів, щодо запровадження карантину на території Кремінської міської ради.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 442 times