Print this page
Понеділок, 03 лютого 2020 14:05

54 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва (вул.Овражна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«29» січня 2020

Кремінна

№54/16

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва громадянину --

(вул. Овражна, район садиби 8)

 

Розглянувши заяву громадянина -- про надання дозволу на відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, який зареєстрований за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Овражна, район садиби 8, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Громадянину -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 359 times