Print this page
Понеділок, 03 лютого 2020 13:56

54 сесія. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності (пл.Красна, район будівлі 41)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«29» січня 2020

Кремінна

№54/10

Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності
(пл. Красна, район будівлі 41)

 

З метою створення "Центр громадської взаємодії", який реалізується в рамках Проекту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні", керуючись ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Розробити детальний план території земельної ділянки комунальної власності, розташованої по пл. Красна, район будівлі 41, м. Кремінна, приблизною площею 0,0550 га, для будівництва іншої будівлі громадської забудови – Центру громадської взаємодії, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.
  2. Визначити замовником детального плану території та відповідальним за підшукування розробника, розробку та фінансування детального плану території – Кремінську міську раду.
  3. Уповноважити міського голову Прокопенка Ю. О. укласти угоду щодо розроблення детального плану території, зазначеної в п.1 даного рішення.
  4. Провести громадські слухання щодо розробленого в установленому порядку детального плану території з врахуванням ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
  5. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію – детальний план території подати на затвердження Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землевпорядкування, архітектури, будівництва та екології.

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 394 times