Print this page
Субота, 22 грудня 2018 11:14

41 сесія. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Кремінської міської ради у нічний час

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41/1 


«19» грудня 2018 р.
м. Кремінна

Про заборону продажу пива (крім безалкогольного),
алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових
суб’єктами господарювання (крім закладів
ресторанного господарства) на території Кремінської
міської ради у нічний час з 22-00 до 7-00 години

 

         З метою попередження правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкоголем, зниження рівня злочинності та збереження здоров’я громадян, відповідно до Закону України № 2376-VIII від 22.03.2018р.“Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових”, ст.15- 3 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, керуючись п.441 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Встановити заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Кремінської міської ради у нічний час з 22-00 до 7-00 години.
  2. Рекомендувати суб'єктам господарювання, що здійснюють торгівлю відповідною продукцією, інформувати покупців про прийняття Кремінською міською радою цього рішення.
  3. Секретарю міської ради опублікувати це рішення у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Кремінської міської ради.
  4. Дане рішення набирає чинності з 01 січня 2019 року.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку.

 

Міський голова                                        Ю.О. Прокопенко

Read 721 times