Print this page
Середа, 29 грудня 2021 10:55

12/65. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності (за межами м.Кремінна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«22» грудня 2021 року

Кремінна

№12/65

Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності
(за межами м. Кремінна)

 

Розглянувши клопотання БО Обласний благодійний фонд «Спортивне майбутнє Луганщини» про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності з послідуючим її відведенням в постійне користування, керуючись ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Дозволити розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності вільної від забудови, розташованої за межами м. Кремінна, орієнтовною площею 2,6000 га, для будівництва та обслуговування закладів освіти – проведення навчальних заходів у сфері спорту та відпочинку, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.
  2. Визначити:

2.1. Замовником детального плану території – Кремінську міську раду;

2.2. Відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – БО Обласний благодійний фонд «Спортивне майбутнє Луганщини»;

  1. Уповноважити міського голову В. Струка укласти угоду щодо розроблення детального плану території, зазначеної в п.1 даного рішення
  2. Провести громадські слухання щодо розробленого в установленому порядку детального плану території з врахуванням ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
  3. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію – детальний план території подати на затвердження Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 274 times