Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 28 грудня 2020 08:40

Про затвердження Стратегії розвитку Кремінської об’єднаної територіальної громади Луганської області до 2027 року

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/6

Про затвердження Стратегії розвитку Кремінської об’єднаної
територіальної громади Луганської області до 2027 року

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», до пункту 5 статті 10 Закону України «Про засади державної регіональної політики», Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програми економічного і соціального розвитку України», постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932 «Про затвердження порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», розглянувши проєкт Стратегії розвитку Кремінської об’єднаної територіальної громади до 2027 року, з метою забезпечення сталого економічного, соціального та культурного розвитку Кремінської об’єднаної територіальної громади, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Стратегію розвитку Кремінської об’єднаної територіальної громади до 2027 року (додається).
  2. Апарату управління, виконавчим органам, комунальним установам та закладам Кремінської міської ради, врахувати основні положення Стратегії при розробці бюджету, плану соціально-економічного розвитку громади та цільових програм.
  3. Оприлюднити Стратегію розвитку Кремінської об’єднаної територіальної громади Луганської області до 2027 року на офіційному веб-сайті Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування бюджету та фінансів.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 401 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG