Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 24 лютого 2017 10:32

Звіт за 2016 рік

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДЕВ’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 19/6

“ 08 ” лютого 2017 р.                                                 м. Кремінна

 

Про виконання державної
регуляторної політики
Кремінською міською радою за 2016 р.

 

            Заслухавши інформацію секретаря міської ради Пилипенко Е.В. про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2016 р., керуючись п. 9 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.      Звіт про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2016 рік прийняти до відома (додається).

2.      Секретарю міської ради забезпечити висвітлення звіту про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2016 рік у засобах масової інформації.

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко


 

Звіт
про здійснення державної регуляторної політики Кремінської міської ради у 2016 р.

 

Реалізація державної регуляторної політики міської ради здійснюється у напрямках формування нормативно-правової бази у сфері підприємництва, усунення обмежень, які стримують розвиток підприємницької діяльності, забезпечення процедур підготовки проектів регуляторних актів, відстеження результативності діючих регуляторних актів та інших заходів.

            На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики», рішенням сесії міської ради від 24.02.2016 р. № 5/15 «Про здійснення регуляторної політики Кремінською міською радою» створена комісія з питань реалізації державної регуляторної політики, яка відстежує додержання вимог чинного законодавства по провадженню проектів регуляторних актів: опублікування, обговорення, відстеження результативності та інше. До участі у комісії залучені представники, громадських організацій, депутатського корпусу, приватного бізнесу.

            У грудні 2015 року рішенням Кремінської міської ради № 2/9 був затверджений План діяльності з відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2016 році. Рішенням Кремінської міської ради від 24.02.2016 р. № 5/16 внесено зміни та доповнення до Переліку регуляторних актів, які підлягають розгляду та затвердженню у 2016 році.

На забезпечення виконання вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" та зазначеного плану зі змінами та доповненнями протягом року міською радою були прийняті наступні регуляторні акти:

-           Про затвердження ставок земельного податку в адміністративних межах Кремінської міської ради;

-           Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальної власності територіальної громади м.Кремінна.

Проведено періодичне відстеження результативності регуляторного акту ради від 04.05.2011 року № 9/6 Кремінської міської ради «Про затвердження Правил торгівлі на ринках міста Кремінна» та періодичне відстеження результативності регуляторного акту від 22.02.2012 № 22/5 «Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Кремінна».

Всі акти прийняті відповідно до закону. Міською радою забезпечена участь підприємців, громадських організацій в обговоренні проектів регуляторних актів, проведені громадські обговорення.

            Відповідно до вимог Закону своєчасно оприлюднюються проекти регуляторних актів, звіти з відстеження, експертні висновки комісії Кремінської міської ради з питань реалізації регуляторної політики та доводиться до відома населення інформація про їх прийняття шляхом опублікування в ЗМІ та розміщення на офіційному веб- сайті Кремінської міської ради.

            У листопаді 2016 року розроблений та прийнятий План діяльності з підготовки та відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2017 році.

 

Секретар міської ради,
голова комісії з питань реалізації
державної регуляторної політики                                                             Е.В. Пилипенко

Read 1050 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG