Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 18 червня 2021 14:07

Про обмеження продажу алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) військовослужбовцям та іншим особам у військовій формі одягу на території Кремінської територіальної громади

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
___
_____СЕСІЯ
РІШЕННЯ

 

“___” _________ 2021 року м. Кремінна                          №______

 

Про обмеження продажу алкогольних напоїв
та пива (крім безалкогольного) військовослужбовцям
та іншим особам у військовій формі одягу
на території Кремінської територіальної громади

 

Керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за ініціативою Луганського зонального відділу Військової служби правопорядку Міністерства оборони України (від 18.02.2021 № 781), на підставі листа Луганської облдержадміністрації – військово-цивільної адміністрації від 11.03.2021 № 03/01.01-31-01158 та беручі до уваги, що в Луганській області зосереджена велика кількість військових формувань і підрозділів, з метою зменшення ризиків скоєння правопорушень, настання нещасних випадків, внаслідок зловживання алкоголем, та профілактики суспільно-соціальної обстановки серед населення, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Заборонити продаж алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) особам у військовій формі (камуфляжі, поліцейській формі та інше) в об’єктах торгівлі та закладах ресторанного господарства цілодобово, кожного дня, враховуючі вихідні дні та свята на території Кремінської територіальної громади.
  2. Встановити, що дія цього рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності, які здійснюють торговельну діяльність на території Кремінської територіальної громади.
  3. Рекомендувати суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та пивом:

3.1. забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону продажу алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) особам у військовій формі (камуфляжі, поліцейській формі та інше) цілодобово, кожного дня, враховуючі вихідні дні та свята;
3.2. встановити та забезпечити належне функціонування засобів відеоспостереження з метою охорони громадського порядку та безпеки громадян в об’єктах торгівлі, ресторанного господарства та на прилеглих до них територіях;
3.3. у разі виникнення конфліктних ситуацій з питань заборони продажу алкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) особам у військовій формі (камуфляжі, поліцейській формі та інше) звертатися до відділу поліції № 2 Сєвєродонецького районного управління ГУНП в Луганській області за телефоном 102.

  1. Рекомендувати відділу поліції № 2 Сєвєродонецького районного управління ГУНП в Луганській області спільно з Сєвєродонецьким міським військовим комісаріатом забезпечити контроль за виконанням суб’єктами господарювання вимог цього рішення.
  2. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 352 times

Main Menu

Kremins'ka TG