Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 20 травня 2021 15:17

Про затвердження Порядку розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та пересувних об’єктів з надання послуг на території Кремінської територіальної громади

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
________СЕСІЯ
РІШЕННЯ

 

“___” _________ 2021 року м. Кремінна                          №______

 

Про затвердження Порядку розміщення
засобів пересувної дрібнороздрібної
торговельної мережі та пересувних об’єктів
з надання послуг на території Кремінської
територіальної громади

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР, Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р., Законом України «Про благоустрій населених пунктів» № 2807-IV від 06.09.2005 р., постановою Кабінету міністрів України № 198 від 30.03.1994 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», постановою Кабінету міністрів України № 833 від 15.06.2006 р. «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення», наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України № 369 від 08.07.1996р. «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі», беручи до уваги Експертний висновок комісії Кремінської міської ради з питань реалізації регуляторної політики щодо відповідності проекту регуляторного акту вимогам законодавства, з метою впорядкування розміщення засобів пересувної торговельної мережі на території Кремінської територіальної громади

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та пересувних об’єктів з надання послуг на території Кремінської територіальної громади (Додаток 1).
  2. Затвердити зразки заяв (Додатки 2, 3, 4, 5).
  3. Секретарю Кремінської міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                            Володимир СТРУК

Read 286 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG