Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 25 травня 2020 16:07

Оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради щодо затвердження розміщення зовнішньої реклами

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення сесії Кремінської міської ради «Про затвердження
Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади та Порядку визначення площі місця розташування рекламного засобу та розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади»

 

На виконання п. 3 Постанови Кабінету міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Кремінська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Кремінської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади та Порядку визначення площі місця розташування рекламного засобу та розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади», розробленого відділом житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконкому Кремінської міської ради.

 

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проєкт регуляторного акта передбачає затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в адміністративних межах Кремінської міської ради, яким встановлюються:

- процедура розгляду робочим органом заяви про розміщення зовнішньої реклами;

- порядок надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Регуляторний акт також визначає Порядок визначення площі місця розташування рекламного засобу та розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальними підрозділами визначаються: робочий орган - відділ житлово комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

Підстава для розробки проекту:

п. 3 Постанови Кабінету міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами».

З повним текстом проекту регуляторного акта – рішенням сесії Кремінської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Кремінської територіальної громади та Порядку визначення площі місця розташування рекламного засобу та розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Кремінської територіальної громади» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Кремінської міської ради http://www.kremrada.gov.ua у розділі «Регуляторна діяльність», «Проекти регуляторних актів» або за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб. 16 (відділ ЖКГ та будівництва).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за адресою: проспект Дружби, 13, м.Кремінна, Кремінська міська рада, каб. 16 (відділ ЖКГ та будівництва). Тел. 06454-2-16-42, 2-16-40, 2-16-44, 3-10-30 та на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Read 686 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG