Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 07 серпня 2017 13:10

Роз’яснювальні збори з учасниками тендеру-підрядними організаціями

Rate this item
(0 votes)

 14 серпня 2017р. о 10:00 за адресою: 92900, Луганська область, Кремінський район, м. Кремінна, проспект Дружби, 13, Кремінська міська рада відбудуться роз’яснювальні збори в рамках проведення тендерної процедури закупівлі робіт «Реконструкція магістральних і розвідних водопровідних мереж міста Кремінна Луганської області», що здійснюється в рамках реалізації проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна» та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 Метою проведення зборів є роз’яснення запитів щодо тендерної документації та відвідання місця виконання робіт.

 Участь в зборах для потенційних учасників тендеру не є обов’язковою, проте ми наполегливо рекомендуємо відвідати та перевірити місце проведення робіт та прилеглі території з метою оцінки – під власну відповідальність, ризик та за власний кошт – факторів, необхідних для підготовки тендерної заявки і підписання Договору на виконання робіт.

 Просимо підтвердити свою участь в довільній формі за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за тел. +38 (050) 34 71 689, контактна особа – Стеценко Олександр, менеджер проекту.

Read 980 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG