Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 07 серпня 2021 14:11

Про встановлення режиму роботи (за заявою ФОП Мартиненко)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАН
СЬКА ОБЛАСТЬ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

_____________ 2021 року

Кремінна

Про встановлення режиму роботи
(за заявою ФОП Мартиненко Лариси Вікторівни)

 

З метою приведення до вимог чинного законодавства здійснення торгівлі юридичними та фізичними особами на території Кремінської територіальної громади, керуючись ст. ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Встановити режим роботи торговельного об’єкту магазину «Чайка» фізичної особи – підприємця Мартиненко Лариси Вікторівни для здійснення підприємницької діяльності за кодом КВЕД 47.11 «Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами» (основний) (нежитлова будівля, магазин, загальною площею 59,8 м2) за адресою: вул.. Харківська, 93 б, м. Кремінна Луганської області:
    з 00-00 до 24-00 (цілодобово), без перерви на обід, без вихідних.
  2. Зобов’язати ФОП Мартиненко Л.В. дотримуватись обмежень щодо роздрібної торгівлі алкогольними напоями у нічний час з 22-00 до 7-00 години, що встановлено рішенням сесії Кремінської міської ради від 19.12.2018 № 41/1 «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Кремінської міської ради у нічний час».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульського Г.А.

 

Т.в.о. заступника міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради                         Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 317 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG