Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 квітня 2021 14:52

Про погодження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___» __________20

Кремінна

Про погодження тарифів на платні медичні
послуги, що надаються комунальним
некомерційним підприємством «Кремінська
багатопрофільна лікарня Кремінської
міської ради»

 

Розглянувши клопотання генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради від __.03.2021р.№____, керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (зі змінами) від 17.09.1996 № 1138, постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» від 25.12.1996 №1548, виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ

  1. Погодити тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради», що додається.
  2. Комунальному некомерційному підприємству «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради» спрямовувати кошти від платних медичних послуг на покриття поточних витрат підприємства.
  3. Ввести в дію тарифи, встановлені даним рішенням, з моменту їх оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника управління внутрішнього контролю та аудиту міської ради Сафо С.О.

 

Міський голова                              Володимир СТРУК

Read 269 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG