Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 10 лютого 2021 15:20

Про визнання житлового приміщення (будинку) нежитловим

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

____________ 2021 року

Кремінна

№ __/проект

Про визнання житлового приміщення
(будинку) за адресою: вул. -------------------,
буд. ---------, м. Кремінна, нежитловим

 

Розглянувши акт комісійного обстеження за заявою гр. -------------------- № 47/3-14 щодо переведення житлового приміщення (будинку) в нежитлове, розташованого за адресою: вул. ----------------, буд. ------------, м. Кремінна, керуючись Порядком переведення житлового приміщення (будинку, квартири) у нежитлове приміщення та нежитлового приміщення у житлове приміщення (будинок, квартиру), затвердженим рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 04.02.2021 № 46, Житловим кодексом Української РСР, ст.ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ :

  1. Визнати будинок, розташований на земельній ділянці приватної власності з кадастровим номером ***** за адресою: вул. --------------, буд. ------, м. Кремінна Луганської обл., право власності на який зареєстровано за гр. ---------------------- – нежитловим.

  2. Власнику будинку привести у відповідність з даним рішенням технічну та правовстановлюючу документацію на об’єкт нерухомого майна.

 

Міський голова                               В.О.СТРУК

Read 262 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG