Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 30 листопада 2020 16:25

Про затвердження протоколу постійної громадської комісії з житлових питань

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___»__________20__року

Кремінна

№__/проєкт

Про затвердження протоколу постійної
громадської комісії з житлових питань

 

            Розглянувши протокол № 8 від __.11.2020 засідання постійної комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п.п. 8, п. б ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити протокол № 8 від ___.10.2020 постійної громадської комісії з житлових питань при виконкомі Кремінської міської ради.
    Додаток – 8 арк.
  2. Взяти на квартирний облік:

2.1 Поклад О.О., ------- р.н., у складі сімї – 4 особи, у загальну чергу осіб, що потребують поліпшення житлових умов, як таку, що проживає не менше 5 років за договором найму (оренди) в будинках (квартирах), що належать громадянам на праві приватної власності, у зв’язку з відсутністю житла, для покращення житлових умов.
Підстава для внесення у списки громадян, які користуються правом перебування на квартирному обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов: підпункт 5 пункту 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, п. 5 ч.1 ст.34 Житлового кодексу Української РСР.

  1. Визнати головним наймачем житлового приміщення ---------------, -------------- р.н. за адресою: ------------------------.
  2. Начальнику відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради внести відповідні данні до реєстру обліку потребуючих поліпшення житлових умов згідно п. 2 даного рішення.
  3. Начальнику відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради підготувати та видати ордер відповідно до п. 3 даного рішення.
  4. Затвердити списки громадян, які мають право на отримання житла, станом на 01.12.2020 р. згідно додатків:

- загальна черга згідно додатку 1 – 123 особи;

- черга громадян, які мають право на позачергове отримання житла при виконкомі Кремінської міської ради згідно додатку 2 – 81 особи;

- черга громадян які мають право на першочергове отримання житла при виконкомі Кремінської міської ради згідно додатку 3 – 24 особи.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітету Кремінської міської ради – начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради Китайгору І.О.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 277 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG