Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 24 липня 2020 14:42

Про надання дозволу на встановлення обмежувальних елементів руху

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 __________ 2020 року

Кремінна

№ ______

Про надання дозволу на встановлення
обмежувальних елементів руху

 

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, сприятливих умов руху транспортних засобів та пішоходів у місті Кремінна, розглянувши звернення голови правління ОСББ «Титовське» від 22.07.2020 №03-06-01/1426, звернення голови ГО «Міська шахтарська ветеранська організація» щодо встановлення обмежувальних елементів руху на території проспекту Дружби у районі пам’ятника загиблим шахтарям та у районі будинку №8, керуючись ст.17, 19 Закону України «Про автомобільні дороги», ст.6 Закону України «Про дорожній рух», Правилами дорожнього руху, затвердженими постановою КМУ від 10.10.2001 за № 1306, ДСТУ 4100-2002, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ :

  1. Затвердити схему встановлення обмежувальних елементів руху Додаток 1;
  2. Надати дозвіл на встановлення обмежувальних елементів руху на перехресті вулиця Титова – проспект Дружби міста Кремінна від тротуару у районі магазину «Класик» до зеленої зони проспекту Дружби
  3. Керівнику ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» встановити обмежувальні елементи руху у зазначених у п. 2 місці відповідно до схеми встановлення.
  4. Секретарю виконкому довести до відома дане рішення до Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області, Станції швидкої медичної допомоги м. Рубіжне, Кремінського відділу поліції ГУНП в Луганській області.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                     Ю. ПРОКОПЕНКО

Read 360 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG