Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 28 жовтня 2019 15:05

Про розгляд звернення ФОП Калітки Д.О. (вул.Титова)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

___ листопада 2019 року

Кремінна

№ ___

Про розгляд звернення
ФОП Калітки Д.О.

 

Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця Калітки Дениса Олександровича щодо надання дозволу на проведення виїзної сезонної торгівлі безалкогольними напоями та кондитерськими виробами на вул. Титова, 7 міста Кремінна, враховуючи, що запропоноване заявником місце торгівлі знаходиться на перехресті з просп. Дружби, керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 №310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту», Постановою Кабінету Міністрів України від 30.03.1994 №198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Відмовити ФОП Калітці Д.О. у проведенні виїзної сезонної торгівлі безалкогольними напоями та кондитерськими виробами у зазначеному у заяві місці на вулиці Титова, 7 міста Кремінна у зв’язку з запланованою реконструкцією проспекта Дружби.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                              Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 400 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG