Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 16 вересня 2019 13:25

Про надання дозволу на проведення виїзної сезонної торгівлі безалкогольними напоями та кондитерськими виробами

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«___»__________20___

Кремінна

№____

Про надання дозволу на проведення
виїзної сезонної торгівлі безалкогольними
напоями та кондитерськими виробами

 

Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця Калітки Дениса Олександровича щодо надання дозволу для сезонної торгівлі безалкогольними напоями та кондитерськими виробами на площі Кооперативній 2, міста Кремінна, керуючись ст..ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ФОП Калітка Д.О. для надання послуг мобільного харчування на земельній ділянці 15 м2 на вулиці Побєди 1А міста Кремінна Луганської області терміном з 01.10.2019 по 31.12.2019, по 7 днів на тиждень (понеділок,вівторок,середа, четвер, п’ятниця, субота,неділя) з 09.00 по 21.00 без перерви.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому зробити розрахунок пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Адміністратору, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи .
  4. Зобов’язати заявника укласти договір на вивіз твердих побутових відходів з дочірнім підприємством «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                        Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 350 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG