Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 травня 2019 14:19

Про надання дозволу на проведення виїзної торгівлі саджанцями

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

__________ 2019 року

Кремінна

Про надання дозволу на проведення
виїзної торгівлі саджанцями

 

Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця Чабаненко Сергія Леонідовича щодо на тимчасову торгівлю «фаст-фудом» та безалкогольними напоями з виносного прилавку біля свого магазину на провулку Дружби міста Кремінна, керуючись ст..ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ФОП Чабаненку С.Л. на проведення торгівлі «фаст – фудом» та безалкогольними напоями з виносного прилавку біля свого магазину на провулку Дружби міста Кремінна на торговій площі розміром 2 кв.м. терміном з 22.05.2019 до 31.08.2019 з 08-00 до 22-00 .
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому зробити розрахунок пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Адміністратору, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи .
  4. Зобов’язати заявника укласти договір на вивіз твердих побутових відходів з дочірнім підприємством «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                        Ю.О. Прокопенко

Read 514 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG