Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 20 грудня 2018 09:48

Про затвердження переліку і вартості послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій м.Кремінна, що надаються ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № _____

 

від « ___ » __________ 2019 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження переліку і вартості послуг
з утримання будинків і споруд та прибудинкових
територій м. Кремінна, що надаються дочірнім
підприємством «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО»
комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»

 

         З метою збереження багатоквартирного житлового фонду комунальної власності Кремінської територіальної громади, попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аваріями на внутрішньобудинкових інженерних мережах в будинках комунальної власності територіальної громади, враховуючи рішення сесії Кремінської міської ради від 19.12.2018р. № 41/41 «Про передачу багатоквартирних житлових будинків комунальної власності Кремінської територіальної громади з управління (балансу) управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» в управління (на баланс) дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»», розглянувши розрахунки вартості мінімального переліку з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, наданих ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» , керуючись ст. ст. 28,30,52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити з 01.01.2019року мінімальний перелік та періодичність послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій м. Кремінна, що надаються ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС».

Додаток 1 – 4 арк.

  1. Затвердити з 01.01.2019 року вартість послуг та витрат з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій м. Кремінна за 1м2, що надаються ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» .

Додаток 2 – 1 арк.

  1. Керуючому справами виконавчого комітету Кремінської міської ради довести дане рішення до жителів міста Кремінна через ЗМІ та шляхом розміщення на сайті.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                              Ю.О.Прокопенко

Read 386 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG