Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 15 червня 2018 10:02

Про затвердження протоколів конкурсу на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міськради

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № ______

 

від « ______» ___________ 2018 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження протоколів конкурсу
на надання житлово-комунальних послуг
з вивезення твердих побутових відходів
на території Кремінської міської ради

 

На виконання рішення сесії Кремінської міської ради від 20.11.2013 № 41/3 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу по наданню житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради», відповідно до рішення виконкому міської ради від від 31.05.2018 № 198 «Про оголошення конкурсу та затвердження конкурсної документації по наданню житлово- комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради», керуючись ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

 

  1. Затвердити Протокол розкриття конверту №1 з пропозиціями щодо участі в конкурсі на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради від 05 липня 2018 року.
    Додаток – 2 арк.
  2. Затвердити Протокол розкриття конверту № 2 учасника конкурсу на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради від 05 липня 2018 року.
    Додаток – 2 арк.
  3. Визначити виконавцем послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів _____________________строком на ___ (_________) місяців.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                           Ю.О.Прокопенко

Read 455 times

Main Menu

Kremins'ka TG