Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 19 червня 2018 15:08

Про надання дозволу на проведення виїзної торгівлі ФОП Магомедову Х.Р.

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ /ПРОЕКТ № _____

____________________ 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на проведення
виїзної торгівлі ФОП Магомедову Х.Р.

 

 Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2016 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця Магомедова Хакіма Рамалдановича щодо надання дозволу на тимчасову торгівлю продуктами харчування швидкого приготування, безалкогольними напоями та морозивом на провулку Дружби міста Кремінна, керуючись ст.ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ФОП Магомедову Х.Р. на проведення торгівлі продуктами харчування швидкого приготування, безалкогольними напоями, морозивом на площі 10 кв.м, біля будинку № 5 на провулку Дружби міста Кремінна Луганської області, терміном з 01.07.2018 р. по 31.10.2018 р. щоденно з 08-00 до 22-00 години.
  2. Спеціалісту відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи і зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Зобов’язати заявника укласти договір на вивіз твердих побутових відходів.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                                 Ю.О. Прокопенко

Read 476 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG