Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 11 липня 2017 10:06

Про затвердження протоколу постійної житлової комісії

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
№ _____

 

від «_______»_____________2017 р.                                         м. Кремінна

 

Про затвердження протоколу постійної
житлової комісії

 

Розглянувши протокол № 2 від 07.07.2017р., засідання постійної житлової комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, керуючись ст.ст. 15, 33 Житловим кодексом України, п/п 2, п. а), ч. 1 ст.30, п/п 8, п. б), ч.1 ст. 30, ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , виконком Кремінської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Затвердити протокол № 2 та № 3 постійної житлової комісії при виконкомі Кремінської міської ради, від 07 липня 2017 року.

2.Надати ордер на вселення у квартиру № ХХ, будинку № ХХ на вулиці Генерала Михайлова міста Кремінна ХХХХХХХХХ,1965 р.н. з дружиною та сином для розширення житлової площі. Загальна площа квартири 21,0 кв. м, житлова 9,0 кв. м.

3.Відмовити ХХХХХХХХХХХХХХХ у визнанні її головним квартиро піднаймачем квартири № ХХ у будинку № ХХХ на вулиці Генерала Михайлова міста Кремінна та реєстрації її дитини за вказаною адресою.

4.Визнати головним квартиро піднаймачем у квартирі № ХХ, будинку № ХХ, комунальної власності Кремінської територіальної громади, який знаходиться за адресою місто Кремінна провулок Костянтина Запорожця, ХХХХХХХХХХХХ з правом реєстрації її малолітніх дітей – доньки Дарї, 2007 р.н. та сина Сергія, 2008 р.н. за вказаною адресою.

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 468 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG