Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 25 травня 2017 16:32

Про затвердження протоколу конкурсної комісії з вивезення ТВП

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № ______

 

від « ______» ___________ 2017 р.

м. Кремінна

 

Про затвердження протоколів конкурсу
на надання житлово-комунальних послуг
з вивезення твердих побутових відходів
на території Кремінської міської ради

 

На виконання рішення сесії Кремінської міської ради від 20.11.2013 № 41/3 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу по наданню житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради», відповідно до рішення виконкому міської ради від 16.05.2017 № 123 «Про оголошення конкурсу та затвердження конкурсної документації по наданню житлово - комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради», керуючись ст. 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

 

  1. Затвердити Протокол розкриття конверту №1 з пропозиціями щодо участі в конкурсі на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради від 22 червня 2017 року.

Додаток – 2 арк.

  1. Затвердити Протокол розкриття конверту № 2 учасника конкурсу на надання житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради від 22 червня 2017 року.

Додаток – 2 арк.

  1. Кремінському міському голові укласти договір на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради з переможцем конкурсу строком на 36 (тридцять шість) місяців.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                           Ю.О.Прокопенко

Read 716 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG