Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 червня 2017 10:05

Про надання дозволу на надання послуг розважального характеру цирку-шапіто

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № _____

 

____________________ 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на надання
послуг розважального характеру
цирку - шапіто

 

    Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2016 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву довіреної особи – адміністратора цирку шапіто «Рів’єра», який є власністю ПППЦ «Гастролі України», ххххххххххххххххххх щодо надання послуг розважального характеру на площі Красній міста Кремінна, керуючись ст..ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл на розміщення цирку – шапіто «Рів’єра» для надання послуг розважального характеру, на площі Красній міста Кремінна Луганської області, терміном з 12.06.2017 р. по 19.06.2017 р., щоденно, площа використання під послугу 500 кв. м..
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи і зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.

 3.Зобов’язати заявника підписати договір на вивіз твердих побутових відходів .

  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                                         Ю.О. Прокопенко

Read 480 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG