Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 31 березня 2017 10:58

Про дозвіл на надання послуг розважального призначення

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № _____

 

____________________ 2017 р.
м. Кремінна

 

Про дозвіл на надання послуг
розважального призначення

 

 Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця ХХХХХХХХХХ щодо дозволу на надання послуг розважального призначення на провулку ХХХХХХХ міста Кремінна (правий берег річки Красної), керуючись ст..ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

 1. Надати дозвіл ФОП ХХХХХХХХХХХХ на надання послуг розважального призначення – встановлення атракціону «Лабіринт» та батуту, загальним розміром 40 кв. м, на провулку ХХХХХХХ міста Кремінна Луганської області терміном з 01.05.2017 р. до 31.08.2017 р.

 2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи та зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.

 3.Зобовязати заявника укласти договір на вивіз твердих побутових відходів.

 4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 478 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG