Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 18 серпня 2021 09:21

10/8. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ФГ «Затишок»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« » вересня 2021 року

Кремінна

№10/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ФГ «Затишок»

 

Розглянувши заяву в.о. голови ФГ «Затишок» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, враховуючи Державний акт на право постійного користування землею ІІІ-ЛГ № 003026 зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 68 від 17.07.1997 року та рішення Господарського суду Луганської області справа № 913/598/19 виданого 23.09.2020 року, керуючись ст.ст. 12, 83, 123, 124, пункту 24 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Фермерському господарству «Затишок», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Підвільшанський (колишній пров. Леніна), 35, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення на земельну ділянку приблизною площею 2,00 га, розташовану за межами населених пунктів на території Кремінської міської територіальної громади (колишня Червонопопівська сільська рада), для ведення фермерського господарства.
  2. Землекористувачам оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 214 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG