Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 19 серпня 2021 11:07

10/8. Про запровадження повідомної реєстрації колективних договорів і угод

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

____________20

Кремінна

№___/____

Про запровадження повідомної реєстрації
колективних договорів і угод

 

         З метою реалізації державної політики в сфері праці, керуючись ст. 15 Кодексу законів про працю України, ст. 9 Закону України «Про колективні договори і угоди», Порядком повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115 (зі змінами), Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Запровадити в Кремінській міській раді повідомну реєстрацію колективних договорів і територіальних угод.
  2. Уповноважити начальника відділу персоналу Кремінської міської ради ГОЛОВЧЕНКО МАРІЮ МИКОЛАЇВНУ на реєстрацію колективних угод та договорів юридичних осіб державної та комунальної власності.
  3. Уповноважити начальника відділу соціального захисту Кремінської міської ради СИЧОВУ ОЛЬГУ ВОЛОДИМИРІВНУ на реєстрацію колективних угод та договорів юридичних осіб приватної власності.
  4. Посадовим особам зазначеним у пунктах 2, 3 даного рішення забезпечити здійснення реєстраційних дій у відповідності до Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії Кремінської міської ради з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики та з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                    Володимир СТРУК

Read 251 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG