Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 09 липня 2021 15:47

Сесія 9/8. Про передачу майна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕВЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

____липня 2021 року

Кремінна

№ 9/проект

Про передачу майна з балансу
ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО»
КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»
на баланс КП «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ
БЛАГОУСТРІЙ»

 

З метою покращення санітарного стану та благоустрою території, підтримки чистоти та порядку, покращення інфраструктури та зовнішнього вигляду території селища Житлівка Кремінської територіальної громади, відповідно до положення ст. 78 Господарського кодексу України, керуючись ст.ст. 316, 317,318,319,320, п. 2 ст.324 Цивільного кодексу України, ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати з балансу дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс комунального підприємства «ЧЕРВОНОПОПІВСЬКИЙ БЛАГОУСТРІЙ» майно Кремінської територіальної громади в оперативне управління.
    Додаток 1 – 2 арк.
  2. Прийом – передачу майна Кремінської територіальної громади провести у відповідності до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 221 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG