Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 15 лютого 2021 15:44

Сесія 05/8. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» лютого 2021 року

Кремінна

№5/ПРОЕКТ

Про розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

 

З метою збільшення надходжень до місцевого бюджету та враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись Законом України «Про оцінку земель», та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Провести нормативну грошову оцінку земель населених пунктів Кремінської міської територіальної громади Луганської області, а саме:

- місто Кремінна;

- селища Житлівка, Стара Краснянка, Діброва та Кузьміне;

- села Червонопопівка, Піщане, Голікове, Новокраснянка, Пшеничне та Суравцівка.

  1. Замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Кремінської міської територіальної громади Луганської області в організації, яка має право на виконання даних видів робіт, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     В.О. СТРУК

Read 308 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG